7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Kaçan sürücüyü farı yakalattı

Konya'da bisikletli bir çocuğa çarpıp kaçan sürücü, cinayet bürosu dedektiflerinin araştırmaları sonucu düşürdüğü fardan yakalandı.

Önceki gün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Keçeciler Caddesi'nde bisikletiyle gezen 9 yaşındaki Ali Tatlı'ya bir otomobil çarparak ağır yaralamış ve olay yerinden kaçmıştı. Kazanın olduğu yerde Trafik Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Bürosu ekipleri araştırma yaptı.

Araştırma sırasında bulunan far parçasına el koyan Cinayet Bürosu ekipleri, 24 saat aralıksız çalışarak aracın hangi marka olduğunu belirledi. Markayı belirleyen polis, yaklaşık 100 kaporta dükkanına giderek, kaza sonrası aracın darbe alan yerlerini değiştireceğini tahmin ettikleri sürücüyü aramaya başladı. Yapılan çalışmalar sonucu polis, bir kaportacıda ön tamponu, aynası ve farları değiştirilen aracı tespit ederek, sürücü Mehmet E.'yi (20) yakaladı. Yakalanan Mehmet E., çocuğa çarptığını ve korkarak olay yerinden kaçtığını itiraf etti.

Mehmet E.'nin kaza sonrası,"Bir köpeğe çarptım. Aracı emanet olarak almıştım, tamirini yaptırıp vermem lazım" diyerek kaportacıya tamire verdiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 12:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?