4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Kaçarken kaza yapınca yakalandı

Konya'da yaşayan Somalili vatandaşların evlerine giderek rahatsızlık verdiği iddia edilen ve ihbar üzerine olay yerine giden polisten kaçan mobiletli şahıs, yaşanan kovalamacada kaza yapınca yakalandı.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Sarı Yakup Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sarı Yakup Mahallesi'nde ikamet eden Somali vatandaşı bir kadının, evlerine gelen mobiletli bir kişi tarafından rahatsız edildiği ihbarını alan polis ekipleri, adrese giderek şahsın eşkali hakkında bilgi aldıktan sonra araştırma başlattı. Adres yakınlarında devriye gezen polis ekipleri, eşkale uygun bir mobiletli şahsın kendilerini görüp kaçmaya başlaması üzerine dur ihtarı çekti.

İhtara uymayıp kaçmaya başlayan mobiletli şahıs ile polis arasında kovalamaca başladı. Sarı Yakup ve Karaman caddelerinde devam eden kovalamaca kazayla sonuçlandı. Polisten kaçarken dengesini kaybeden mobilet sürücüsü Halil İbrahim E. (29), mobiletiyle birlikte devrilerek sürüklendi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan Halil İbrahim E. kendisini takip eden polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Polislere, ehliyeti olmadığı için kaçtığını söyleyen Halil İbrahim E, tedavisi için polis otosuyla Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerinde bulunan mobilet ise bir polis memuru tarafından polis merkezine çekildi. Hastanede tedavi altına alınan Halil İbrahim E'nin alkollü olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2007 Cuma 11:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?