7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Kaderleri performanslarına bağlı!

Konyaspor'da gidecek oyuncuların belirlenmesi ligde kalan 3 maça göre değerlendirilecek.

Devre arası transfer döneminde Fransız oyuncu Tehoue, Fatih Egedik ve Şener Aşkaroğlu ile yollarını ayırmayı planlayan Yeşil-beyazlı ekipte başka oyuncuların gönderilmesi ligde kalan Bursaspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe maçlarında sergilenecek performansa göre belirlenecek.

İkinci yarıya daha güçlü olarak girmek isteyen Konyaspor gönderilecek futbolcu kadar takıma takviye yapmayı düşünüyor. Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, devre arası transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Fatih ve
Şener istediğimiz performansı sergileyemiyor. Bu bakımdan bu iki oyuncu ile yollarımızı ayıracağız. Bunların dışında başka oyuncular da çıkabilir. Maçlara göre değerlendirme yapıyoruz. Geldiğim günden beri nerde ne var ne yok bunların araştırmasını yapıyoruz. Zaten 7-8 arkadaşımız görevli. Sadece Süper Ligi değil bütün alt ligleri de tarıyoruz. Gelecek adına hamleler yapıyoruz. Devre arasında takımda oynayacak, deneyimli ve bizi taşıyabilecek oyuncularla anlaşacağız. Bu oyuncuların sayısı ligde kalan 3 maça bağlı olacak. Daha güçlü bir ikinci yarı yaşayacağımızı düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 14:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?