6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kadın yüzünden amcasını öldürdü

Konya'da kadın meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen sopalı bıçaklı kavgada 34 yaşındaki şahıs, öz yeğeni tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Çıkan kavgada sopa darbesiyle kendisi de başından yaralanan cinayet zanlısı, amcasının öldüğünden habersiz aynı hastanede tedavi edildi. Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Büyük Aymanas Mahallesi Doktor Ahmet Özcan Caddesi Zafer İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, kunduracılık yapan Cafer Nur (34), daha önce birlikte olduğu kadının kendisinden ayrıldıktan sonra öz yeğeni S.N. (33) ile beraber olmaya başladığını öğrendi.

İsmi açıklanmayan kadının tekel büfesi işlettiği öğrenilen S.N ile bir süre birlikte olduktan sonra tekrar amcasına dönmesi üzerine amca yeğen arasında husumet başladı. İddiaya göre, kadın, Cafer Nur'a yeğeni S.N.'nin kendisini sürekli rahatsız ettiğini söyleyerek amca ile yeğenin arasını açtı. Cafer Nur, öz yeğeni S.N.'yi her fırsatta arayarak birlikte olduğu kadını rahatsız etmemesi konusunda uyardı.

Amca, yeğen arasında kadın meselesi yüzünden başlayan tartışma Cafer Nur'un cep telefonundan çektiği tehdit mesajlarıyla devam etti. Amca Cafer Nur, son kez telefonda tartıştığı yeğeni S.N ile konuyu konuşmak için buluşmaya karar verdi. Verilen adreste biraraya gelen amca ile yeğen arasında sözlü başlayan tartışma biranda bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada amca Cafer Nur, yeğeni S.N. tarafından kalbinden tek bıçak darbesiyle yaralandı.

Ağır yaralanan Cafer Nur, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kavgada aldığı sopa darbesiyle kendisi de başından yaralanan cinayet zanlısı S.N., olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alındı. Amcasının öldüğünden habersiz polis aracıyla aynı hastaneye getirilen cinayet zanlısı S.N., polislere amcasının durumunun nasıl olduğunu sordu.

Başındaki yara tedavi edilen cinayet zanlısı S.N. hastaneye gelen yakınlarının saldırma ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemi altında hastaneden çıkarıldı. Hastane çıkış kapısına yanaştırılan polis minibüsüne bindirilen cinayet zanlısı, polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, görgü tanığı bir kişinin ifadesine göre kavgaya amca ile yeğenin dışında başka kişilerin de katıldığı öğrenildi.

Cinayete sebep olan kadının İstanbul'a gittiğini öğrenen polis, malum kadının ve kavgaya karıştıkları iddia edilen diğer şahısların peşine düştü. Öte yandan, cinayet zanlısı S.N.'nin cep telefonunda yapılan incelemede amca tarafından gönderildiği belirlenen çok sayıda tehdit mesajının bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 11:10:36
Güncelleme :3 Haziran 2008 Salı 11:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?