6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

KAGİM eğitimlere devam ediyor

KAGİM EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

Konya Ticaret Odası (KTO) bünyesinde faaliyete geçen Konya Kadın Girişimciler Masası (KAGİM) girişimci olmak isteyen kadınlara yönelik eğitimlerine devam ediyor.

Girişimci olmak isteyen kadınlara yönelik uygulanan eğitimde, “İş Fikrimi Nasıl Hayata Geçirebilirim” konusu işlendi. KAGİM'in eğitim programı çerçevesinde iş fikri geliştirme, pazar araştırması, pazarlama planı, proje yönetimi gibi konularda girişimci adayı 25 katılımcıya iki gün boyunca eğitim verildi.

Eğitim programı sertifika töreniyle tamamlandı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez, KAGİM'in Konya'da kadın girişimcilik kültürünü artırmak amacıyla kadın girişimcilere yönelik eğitim, danışmanlık ve bilgilendirme hizmeti verdiğini belirterek, ”Odamız bünyesinde hayata geçirdiğimiz Konya Kadın Girişimciler Masası, girişimci olmak kendi işini kurmak isteyen kadınlarımıza yönelik eğitim programlarına devam etmektedir. Kadınlarımızı girişimciliğe teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz eğitimlerle girişimcilik konusunda en önemli eksiklik olan bilgi yetersizliğini gidermeyi hedefliyoruz. Günümüzün ekonomik şartlarında girişimciliğin artırılması büyük önem taşımaktadır. Oda faaliyetlerimiz içerisinde şehrimizde girişimci sayısını artıracak projeler önemli yer tutmaktadır. Konyalı kadınların iş dünyasında daha aktif hale gelerek üretime ve istihdama katkı sağlamaları kriz ortamında hem kendileri adına, hem de şehir ekonomisi adına büyük bir kazanç olacaktır. Bu açıdan KAGİM eğitimleri son derece önemli ve faydalı olmaktadır” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 11:45:05
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 11:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?