6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kahvehanecilerin kavgası kanlı bitti

KAHVEHANECİLERİN MÜŞTERİ KAVGASI KANLI BİTTİ

Konya'da müşteri meselesi yüzünden husumetli olan iki kahvehaneci arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 00.30'da merkez Karatay ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Karaman Caddesi Silahtar Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, komşu olan iki kahvehane işletmecisi arasında 3 gün önce müşteri meselesi yüzünden tartışma çıktı. Birbirlerinin müşterilerini kendi iş yerlerine çektikleri iddia edilen kahvehaneciler arasında bu mesele yüzünden husumet başladı. Ortak arkadaşların araya girmesiyle husumeti kaldırmak için bir araya gelen kahvehane sahipleri arasında yine aynı mesele yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada kahvehane sahiplerinden Yavuz A. (28) ile taksicilik yapan Kazım Y. (31) silahla vurularak yaralandı. Vücudunun 3 yerinden yaralanan Yavuz A. ile bacağından yaralanan Kazım Y. yakınları tarafından özel araçla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralama olayına karışan 3 kişinin kavgadan sonra plakası alınamayan bir otomobille kaçtıkları belirtildi. Polis ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan

bulundu. Polis tarafından kimlikleri tespit edilen şüpheli şahısların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Hastanede tedavisi süren yaralılardan Yavuz A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

KAHVEHANECİLERİN MÜŞTERİ KAVGASI KANLI BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 09:37:04
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 10:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?