6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kalaycı'dan belediyecilik dersi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı makamına gelen öğrencilere belediyecilik dersi verdi.

Meram Çumralıoğlu İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, okul müdürü Methi Çelik, sınıf öğretmeni Emine Ersoy ve okul aile birliği başkanı Osman Yanar ile birlikte Başkan Kalaycı'yı makamında ziyaret etti. Öğrenciler, Sosyal Bilgiler dersini Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'nın makamında işledi.

Başkan Kalaycı, öğrencilerin belediyecilikle ilgili sorularını yanıtladı. Başkan Kalaycı'ya çiçek veren öğrenciler daha sonra belediyecilikle ilgili hazırladıkları soruları sordu.

Belediyecilik hizmetlerinin alt yapı ve üst yapı hizmetleri, sosyal, kültürel hizmetler gibi Belediyeler Kanunu'nda belirtildiğini kaydeden Başkan Kalaycı, "Halkımızın bize verdiği destekle bu hizmetleri en iyi şekilde yapabilmek için çaba harcıyoruz. İlçemize değer katacak hizmet ve yatırımları belediye meclis üyelerimiz ve belediye çalışanlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz" dedi.

Başkan Kalaycı, yarının Türkiyesi'ni oluşturacak öğrencilerden, kendilerini iyi yetiştirmeleri ve şimdiden geleceğe dönük hedeflerini oluşturmalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 14:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?