4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Kaldırımda canavar dehşeti

Konya'da bir otomobilin kaldırımda bekleyen 2 kişiye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatı kaybetti, 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 08.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karaman Caddesi'nde meydana geldi. Kemal G. (20) idaresindeki 42 VS 062 plakalı otomobil, önüne çıkan triportöre çarpmamak için sürücünün direksiyonu çevirmesi sonucu kaldırıma çıktı. 

Süratli gelen otomobil duvara çarptıktan sonra kaldırımda servis bekleyen Kudret Yazlık (30) ve Baki Özdemir'e çarptı. Kudret Yazlık olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Baki Özdemir Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Kemal G, polis tarafından gözaltına alındı. Evi kazanın meydana geldiği yere yakın olan Kudret Yazlık'ın olay yerine gelen yakınları birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. 

Süratle gelen otomobilin önüne bir triportörün çıktığını belirten bir görgü şahidi, "Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırıma çıktıktan sonra 2 kişiye çarptı. 1 kişi vefat etti, yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırıldı" dedi. 

Kudret Yazlık'ın 2 çocuk babası olduğu ve Toptan Gıdacılar Çarsısı'nda çalıştığı öğrenildi. Otomobil çekici ile bulunduğu yerden parka çekildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 11:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atıl kancoğlu IP: 88.231.36.xxx Tarih : 26.03.2007 21:47:44
ölene allahtan rahmet kalanlara ahlah sabır vedsin.