30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Kan kaybından ölüyordu

BACAĞINDAN BIÇAKLANAN GENÇ KAN KAYBINDAN ÖLÜYORDU

Konya'da 19 yaşındaki bir genç, içkili bir restoranda başlayan ve dışarıda devam eden kavgada arkadaşı tarafından bıçaklandı.

Bacağından aldığı bıçak darbesi sonucu aşırı kan kaybeden yaralı genç, hastanede doktorların zamanında müdahalesi sonucu ölümden döndü.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşı Mikail G. (20) ile birlikte içkili bir restorana giden Ali K. (19) alkol alarak eğlenmeye başladı. İlerleyen saatlerde alkolün de etkisiyle iki arkadaş arasında sözlü tartışma başladı.

Restoranda başlayan sözlü tartışmanın dışarıda da devam etmesi üzerine kavga çıktı. Çıkan kavgada Ali K, arkadaşı Mikail G. tarafından bacağından bıçaklandı. Darp edilen ve bacağına aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Ali K, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacağındaki kesiğin derin olması nedeniyle aşırı kan kaybı nedeniyle şuuru kapanan Ali K, hemen Geri Döndürme Ünitesi'ne alındı. Ali K'nin doktorların zamanında müdahalesiyle hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Olaydan sonra yaralı gencin polise verdiği ilk ifadede kendisini bıçaklayan kişiyi tanımadığı ve sarı saçlı birisi olduğunu söyleyerek arkadaşını korumak istediği öğrenildi. Ancak polisin ısrarlı soruları üzerine kendisini bıçaklayan kişiyi söylemesi üzerine şüpheli Mikail G, olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alındı. Aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BACAĞINDAN BIÇAKLANAN GENÇ KAN KAYBINDAN ÖLÜYORDU
BACAĞINDAN BIÇAKLANAN GENÇ KAN KAYBINDAN ÖLÜYORDU
BACAĞINDAN BIÇAKLANAN GENÇ KAN KAYBINDAN ÖLÜYORDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2011 Cuma 11:06:00
Güncelleme :11 Şubat 2011 Cuma 13:07:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?