6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kar yağışı altında açılış

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı, seçim çalışmalarını ilçelerde de sürdürüyor.

Konya'nın Ilgın ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Oral'ın seçim bürosu yoğun kar yağışı altında açıldı. Açılış törenine AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Orhan Erdem ve Hüsnü Tuna, İl Başkanı Faruk Dügen ile partililer katıldı.

Kar yağışı altında yapılan törende konuşan Konya Milletvekili Sami Güçlü, Ilgın'a "Halil İbrahim" bereketiyle geldiklerini belirterek, "Belediye başkan adaylarımıza Ilgın ve başka ilçelerde de kamuoyu desteği çok yüksek. Bizim amacımız bu yerel seçimlerde halktan destek alarak 2007'de aldığımız oyumuzu daha yükseltmektir. Biz her köye, her beldeye, her ilçeye hizmet götürmek için elimizi taşın altına soktuk. Bundan sonrada her yeri hizmete doyurana kadar çalışacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen de konuşmasında, Ilgın'a hizmet için çalışacaklarını ifade ederek, "Ilgın 20 yıldır hükümetle birlikte olamamış. Bu seçimlerde Ilgın'ın hükümetle birlikte olacağını ve hak ettiği hizmeti alacağını düşünüyorum. Biz Ilgın için milletvekillerimizle çalışacağız. Sizden isteğimiz başkan adayımızı desteklemenizdir" şeklinde konuştu.

Belediye başkan adayı Halil İbrahim Oral ise, Ilgın'ı Türkiye'nin örnek ilçelerinden birisi yapmayı hedeflediklerini dile getirerek, "Türkiye de belediyecilikte çığır açan, örnekleri kendi içinde olan marka ilçeler arasına Ilgın'ı da katmanın hesabıyla yola çıktık. Bu konuda Konya Büyükşehir Belediyemizin ve diğer AK Partili belediyelerin çalışmaları ve başarıları bizim için örnek ve model olacak. Ne hikmetse 20 yıldır hep iktidara muhalif hareket etmişiz. İnşallah bu sefer bu makus talihimizi yeneceğiz. Ilgın'da iktidarla birlikte olacağız. İktidarla birlikte olmanın nimetlerini Ilgın'a getireceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosu milletvekilleri ve İl Başkanı Faruk Dügen tarafından kurdele kesilerek açıldı. Açılışın ardından milletvekilleri ve AK Partililer seçim bürosunda vatandaşın sorunlarını dinleyerek belediye başkan adayı Halil İbrahim Oral ile birlikte esnaf ziyaretine katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 14:05:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?