6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kar yağışı başladı

KONYA'DA YILIN İLK KARI YAĞDI

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Konya'da da yüzünü gösterdi.

Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Kar yağışıyla birlikte kendilerini sokağa atan bazı üniversite öğrencileri kar altında dolaşıp fotoğraf çekilirken, bazıları da kartopu oynayarak eğlendi.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Konya'da da etkisini gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık üç saat aralıksız etkisini gösteren yağmur, yerini saat 02.00 sıralarında kar yağışına bıraktı. Kent merkezinde karla karışık yağmur şeklinde başlayan yağış, yüksek kesimlerde kar olarak etkisini gösterdi. Kar yağışıyla birlikte çoğunlukta üniversite öğrencilerin yaşadığı merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde caddeler, araçlar ve ağaçlar beyaza büründü. Kar yağışına en çok

sevinen vize sınavları sebebiyle stres yaşayan üniversite öğrencileri oldu. Kendilerini dışarıya atan bazı öğrenciler kar altında dolaşıp, fotoğraf çektirirken, bazıları da kartopu oynayarak sınav streslerini atmaya çalıştı. Aylardan sonra bekledikleri kar yağışının kendileri için büyük bir eğlence olduğunu belirten üniversite öğrencileri, kar yağışının vize haftalarına denk gelmesinin çok güzel olduğunu ifade etti. Bir başka öğrenci ise kar yağışıyla birlikte yarınki sınavlarının ertelenmesinin çok güzel olacağını belirtti.

KONYA'DA YILIN İLK KARI YAĞDI
KONYA'DA YILIN İLK KARI YAĞDI
KONYA'DA YILIN İLK KARI YAĞDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 06:05:04
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 15:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?