6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karaman resmen Konyaspor'da

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman düzenlediği basın toplantısında takımın başına iki maçlığına geldiğini ve yönetim ile sözleşme yapmadığını söyledi.

Konyaspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, takımımız ligde bırakacak sonuçları almak istediklerini belirterek, "Bunun için el birliği yaparak gücümüzün yettiği ölçüde bu savaşı sürdüreceğiz. Benim buraya gelişim profesyonel manada bir geliş kesinlikle değil. Kalan 2 haftalık süre içerisinde arada olan ve kıramadığı çok sevgili dostlarımın ısrarları, Konyaspor'un içinde bulunduğu zor durumdan dolayı geldi. Maddi anlamda 1 lira talep etmeden Konyaspor'un kalan 2 maçını tamamlayacağız. Sonrasında hep beraber neyi yaşamamız gerekecekse bunu yaşayacağız. Daha sonra Konyaspor'u yine yöneticilere emanet edip gideceğim. Emanetçi hoca mantığında kesinlikle değiliz. Burada acil bir hasta var. Bir ambulans gerekiyor. Bizde bu ambulans görevini yapacağız" dedi.

Giray Bulak'ın mesleki anlamda yeteneklerine inandığını ve sevdiğini söyleyen Ünal Karaman, "Her ne olursa olsun bu koltukta Giray Bulak'ın olması gerekiyordu. Bunun şahsım adına yanlış olduğunu ifade etmek isterim. Ama şartlar o şekilde gelişmiş" şeklinde konuştu.

Kendilerini korkutan hiç bir rakip olmadığını ifade eden Ünal Karaman, "Güç birliği oluşturabilirsek başarabiliriz. Karşımızda gücüne saygı duyduğumuz bir rakibimiz olacak. Ben kulübümüzü, oyuncularımı ve neler yapabileceğini biliyorum. Gücümüzün yettiği ölçü içerisinde bizi ligde bırakacak sonucu almayı hedefliyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Olmadığı takdirde de dünyanın sonu değil. Bizim federasyondan almaya çalıştığımız özel bir izin var. Maçlarda takımın başına çıkabilme adına geçici bir izin olacak. Bununla beraber takımızın başında iki maça çıkıp gereken sonuçları alacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 16:34:32
Güncelleme :20 Mayıs 2009 Çarşamba 16:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?