6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay Belediyesi'nin borcu yok

KARATAY BELEDİYESİ'NİN BORCU YOK

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, borçsuz bir belediye olarak yeni bir başarı yakaladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yatırımlarına ve çalışmalarına devam eden Karatay Belediyesi'nin borcu bulunmayan ender belediyelerden biri olduğunu söyledi.

Bugün itibariyle personeline ikramiye, maaş, işçi ve memur sendikalarına aidat borcu ve bu türden hiçbir borcunun olmadığını, ayrıca müteahhit ve esnaflara borçlarının bulunmadığını ifade eden Hançerli, bu başarıyı, ihlas, samimiyet, bilgi birikimi, eğitimli bir kadro ile düzenli bir çalışmaya bağladı.

Halkın güvenini ve desteğini de unutmamak gerektiğini vurgulayan Başkan Hançerli, "Belediye olarak çalışmalarımızda ekonomiye ve tasarrufa riayet ettik. Bir taraftan yatırıma yöneldik, diğer taraftan da eğitime desteği sürdürerek Karatay'a 13 okul kazandırdık. Ayrıca ihtiyaç olan mahallelere de sağlık ocağı yapıldı ve bunları yaparken de gerekli ödemeleri zamanında yaptık" dedi.

Karatay Belediyesi olarak bütçe disiplini uygulamasıyla bütçeyi artırdıkça yatırımları da artırarak belediyenin imkanlarını en tasarruflu şekilde kullandıklarını ifade eden Başkan Hançerli, belediye olarak borçlarının olmadığını ve yatırımları öz kaynaklarla karşılamaya çalıştıklarını vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 16:39:05
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 17:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?