6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'a 8 yeni yatırım

KARATAY'A 8 YENİ YATIRIM

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bu yıl içerisinde 8 yeni yatırımın ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bu yıl yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Nüfusu 230 bine yaklaşan ilçede yatırımların büyük bir ivme kazandığını ifade eden Başkan Hançerli, çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Başkan Hançerli, 2010 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planladıkları sekiz yatırımlarının olduğunu ve bunlardan sadece kapalı yüzme havuzu projesinin gelecek yıl tamamlanacağını dile getirdi.

Mevlana Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla yapılacak Keçeciler Pazar Yeri'nin bu yıl tamamlanacağını, Keçeciler Düğün Salonu projesinin ihalesinin yapıldığını, Çatalhöyük Emekliler Konağı'nın temelinin atıldığını aktaran Hançerli, "Diğer bir projemiz Sedirler Sosyal Tesislerinin içerisinde düğün salonu, emekliler konağı, internet evi ve Konya'da bir ilk olacak taziye evi bulunacak. Ayrıca İstiklal Mahallesi'nde ticari iş merkezi'nin yapımı da sürüyor. Karakulak Mahallesi'nde 15 bin metrekare alanda oyun grupları, yeşil alan, havuzları ve piknik alanıyla bir kompleks yapılıyor. Aynı mahallede ticari alanlarında yer alacağı yeni bir projemiz sürüyor" dedi.

KARATAY'A 8 YENİ YATIRIM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 13:43:02
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 14:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?