6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'a emekliler konağı

KARATAY'A YENİ EMEKLİLER KONAĞI

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Büyüksinan Emekli Konağı, İnternet ve Muhtar Evi düzenlenen törenle açıldı.

Büyüksinan Mahallesi'ndeki konağın açılışına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile davetliler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak sosyal faaliyetlere ve projelere ağırlık vermeye çalıştıklarını belirterek, "Belediye olarak ilçemize bugün açacağımız konakla birlikte 8 emekli konağını kazandırmış durumdayız. Sizden isteğim bu emekliler konağını ve internet evini boş bırakmamanızdır. Hizmete açtığımız bu binanın üst katında emekliler vakitlerini hoşça geçirebilecek, alt kısmında ise öğrenciler internet evinde internetten istedikleri kadar faydalanabilecekler" dedi.

Konuşmaların ardından Emekliler Konağı, protokol üyelerinin kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

KARATAY'A YENİ EMEKLİLER KONAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 13:54:01
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 19:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hamdi Tümer IP: 85.106.234.xxx Tarih : 10.01.2010 21:24:55

Selamun aleyküm Karatay belediye başkanını kutluyorum ve teşekkür ediyorum . Sosyal hizmelerin İnsana yapılan en büyük hizmet olduğunu sanırım söylemeğe gerek yok.Emeği geçenleri tekrar kutluyorum hizmetin devamını bekliyoruz.,Sevgi ve saygılarla .