6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'a kapalı pazar market

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Çatalhüyük Kapalı Pazar Market'in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Törene Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, Karatay Belediyie Başkanı Mehmet hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay ilçe sınırları içinde 8 adet Kapalı Pazar Market bulunduğunu belirterek, "Bunlardan 7 tanesi bizim hizmet dönemimiz içinde ilçemize kazandırıldı. Pazar esnafımızın ve pazara alışverişe gelen vatandaşlarımızın hem soğuktan, hem de sıcaktan etkilenmemeleri için bu tür kapalı pazar marketleri hizmete sokuyoruz. Bu temelini attığımız pazar market 3 bin 600 metrekare alan üzerine kuruluyor ve yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak. Yaklaşık 75 gün gibi kısa bir sürede bitirmeyi planladığımız pazar marketi 27 Ağustos tarihinde açmayı düşünüyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri butona basarak Çatalhüyük Kapalı Pazar Market'in temeline ilk harcı döktü

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 17:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?