6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'a yarı olimpik yüzme havuzu

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin çalışmaları başladı.

Karaciğan Mahallesi Ali Ulvi Kurucu Caddesi ve Karakayış Caddesi'nin birleştiği noktada 9 bin 782 m2 alan üzerine yapılması planlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun, 1 milyon 530 bin TL'ye mal olan kamulaştırma bedeli sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Kamulaştırma yapılan yerleri ve inşaat alanını inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 9 bin 782 m2 alan üzerine yapılması planlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi çalışmalarının başladığını, bitirilmesiyle Karatay ilçesinin bir eksiğinin de giderileceğini söyledi.

Karatay'a bir ilki daha kazandırmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, yapılacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Tesisleri içerisinde, genel ve çocuk yüzme havuzu, jakuzi, vitamin bar, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, şok havuzu, dinlenme salonları, fitness spor merkezi, halı saha gibi bir çok sportif ve dinlendirici aktivitelerin yer alacağını belirtti. Başkan Hançerli, “Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin yapımı için kamulaştırılan alandaki yıkım işleminin bitirilmesiyle birlikte, 2009 yılı içinde temeli atılıp kısa bir süre içerisinde de tamamlanmasıyla hemşehrilerimizin hizmetine açmayı hedefliyoruz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 18:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?