6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'da asfalt sezonu açıldı

KARATAY'DA ASFALT SEZONU AÇILDI

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi asfalt sezonunu açtı.

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri'nde düzenlenen törene Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

2010 yılı asfalt sezon açılışı öncesi yaklaşık 15 bin m2 alanın asfaltının yapıldığını dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İstiklal Pazar Market'in asfaltını hemen hemen tamamladıklarını söyledi.

2010 yılında kullanılacak asfalt mıcırının stoklandığını, bir taraftan da alt yapı ihalelerinin yapıldığını belirten Hançerli, 100 bin ton asfaltın 2010 yılı içerisinde Karatay'ın cadde ve sokaklarına harcanarak, güzelleştirileceğini ve ulaşımın daha da rahatlatılacağını ifade etti. Plan ve programlarının hazır olduğunu, hangi mahallenin hangi sokağına ne kadar asfalt döküleceğinin belli olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, “2010 yılı içerisinde Karatay Belediyesi'ne yakışır asfaltı en teknik bir biçimde kazasız ve belasız hayırlısıyla dökeceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında Karatay'da iş makinelerinin yenilendiğini, tecrübeli personeli ile yeni bir yaz dönemine girdiklerini söyledi. Yeni bir heyecan ve sinerji ile asfalt sezonuna başladıklarını dile getiren Başkan Hançerli, asfalt sezon açılışının hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından törende katılan davetlilere ve personele geleneksel düğün pilavı ikram edildi.

KARATAY'DA ASFALT SEZONU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 15:54:05
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 15:58:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?