6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'da bahar temizliği

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi bahar aylarının gelmesi ve mevsimin yağışlı olması sebebiyle cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yürütülen temizlik çalışmalarıyla kötü görünüm gideriliyor.

Karatay'ın temiz ve örnek yapısını koruyarak, bireylerin sağlıklı bir çevrede yaşamasının vazgeçilemez bir unsur olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Belediye olarak 'temiz bir çevre, temiz bir toplumun yetişmesi ile meydana gelir' anlayışını hep ön planda tutarak ilçe genelinde yeşil alanlara ve çevre düzenlemelerine çok önem veriyoruz. Bu çerçevede de bahar aylarının gelmesi ve yağışların bol olması ile birlikte oluşturduğumuz bu alanlarda yabani bitki ve otların da yetişmesi hem görüntü kirliliğine sebep olmakta, hem faydalı bitkilere zarar vermektedir. Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerimize bağlı ekiplerimiz belediyemizce oluşturulan yeşil alanlarda, cadde, sokak, kaldırım, bordür kenarları ve çocuk oyun alanlarında yetişen bu yabani bitki ve otların temizliğini iş makineleri yardımıyla yapıyor. Amacımız cadde ve sokaklardan yeşil alan ve parklara kadar daha temiz bir Karatay oluşturmaktır. Şehrin sağlığını ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda, belediyemiz bünyesinde çalışan herkes itina ve azami gayretle görevlerini yerine getirmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 17:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?