6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'da feci kaza!

Konya'da içinde 6 kişilik ailenin bulunduğu otomobil ile yabancı plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır olmak üzere 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 24.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi ile Büyükkumköprü Caddesi kavşağında meydana geldi. Büyükkumköprü Caddesi'nden Fetih Caddesi'ne çıkan Allahverdi Cengiz(45) idaresindeki 42 EY 820 plakalı otomobil, Ali Çolak(30) idaresindeki 8547 YR 42 Fransa plakalı otomobile yandan çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkan yabancı plakalı otomobil takla atarak orta refüjde dururken, diğer otomobil ise savrularak refüje çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da hurdaya dönerken, olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada sürücü Allahverdi Cengiz, eşi Müzeyyen Cengiz(44) çocukları İsa(19) Üzeyir (17), Zeynep(10), Mustafa Cengiz(7) ile yabancı plakalı otomobil sürücüsü Ali Çolak ve yanında yolcu olarak bulunan Cengiz Patır(38) yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan Allahverdi Cengiz ile Cengiz Patır ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye olası bir yangına karşın araçların elektrik aksamını keserek devre dışı bıraktı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 12:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?