7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Karatay'da fidanlar toprakla buluştu

KARATAY'DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen törende anaokulu öğrencileri ve velileri 220 fidanı toprakla buluşturdu.

Tenekeciler Sanayi Sitesindeki törene Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncay Karabulut, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, Belediye Meclis Üyeleri, sanayi esnafı ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri ile veliler katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yerel yönetimler olarak sanayi sitelerini güzelleştirdiklerini ve daha önce değişik sanayi sitelerinde yapılan çalışmaların bir benzerini Tenekeciler Sanayi Sitesine de yapacaklarını belirtti. Yapılan çalışmalarla sanayi sitelerinin ve iş merkezlerinin rahat ortamlara kavuşacağını ifade eden Hançerli, 2010 yılında da çalışmaların sürdürüleceğini açıkladı.

Düzenlenen 3'ncü fidan dikme bayramını Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile beraber yapıldığını söyleyen Başkan Hançerli, 2010 yılı içerisinde Milli Emlak Genel Müdürlüğünden alınması düşünülen 1 milyon metrekarelik alanın yeşil alan olarak da Karatay'a kazandırmanın çabası içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Öğrencilerin gösterilerinin ardından akçaağaç, dişbudak, kuru çam, sedir ve top akasya fidanları toprakla buluşturuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 17:36:05
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 17:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?