6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karatay'da kura heyecanı

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi öncülüğünde başlatılan Aksarnıç, Adalet ve Aktömek Konut Yapı Kooperatifleri'nin kuraları, düzenlenen törenle çekildi.

Düzenlenen törene kooperatif üyelerinin yanı sıra Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de katıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Başkan Hançerli, belediye öncülüğünde 5 bin 476 konutun temelinin atıldığını belirterek, "Bu kooperatiflerin Eylül ayı içinde kuraları çekilecek ve okullar açılmadan sahiplerine teslim edilecek. Belediye olarak kooperatif alanlarına çocuk bahçesi, oyun alanları ve havuzlu park yapma sözü veriyoruz. Belediyemiz öncülüğünde kurulan kooperatifler kaliteli malzeme ile mükemmel yapılar ortaya çıkarıyor. Sizler bize güvendiniz ve bizler de güveninize layık olabilmek için en iyisini yapmaya çalıştık" dedi.

Konuşmaların ardından noter huzurunda üyeler arasında kura çekimi yapıldı. Kura sonucu Aksarnıç Konut Yapı Kooperatifi'nde 41, Adalet Konut Yapı Kooperatifi'nde 72, Aktömek Konut Yapı Kooperatifi'nde ise 61 kişi evlerine kavuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 16:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?