6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karataylı emeklilere iki yeni konak!

KARATAY BELEDİYESİ'NDEN İKİ YENİ EMEKLİLER KONAĞI

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yaptırılacak Büyük Sinan Emekli Konağı'nın temeli atılırken Karfet Emekli Konağı ve İnternet Evi'nin açılışı törenle yapıldı.

Büyük Sinan Mahallesi'ne yaptırılacak ve mahalleyle aynı adı taşıyan emekli konağı'nın temeli törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükçü, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, merkez ilçe belediye başkanları ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak kamu kurumlarıyla yaptıkları işbirliklerinin meyvelerini almaya başladıklarını belirterek, "Geçtiğimiz günlerde İl Sağlık Müdürlüğüyle yaptığımız işbirliği ile Karatay'a diş sağlığı merkezi kazandırdık. Türk Telekom'la yaptığımız çalışmayla ilçemize 4 yeni internet evi kazandırdık. Bugün burada temelini atacağımız emekliler konağı ilçemize kazandırdığımız 8. emekliler konağı olacak. 2008'in sonunda emekliler konağı sayımız 3 iken bu sayıya bu yıl 5 yeni konak daha ekledik ve 8'e çıkardık. Bu konak ve internet evleriyle hem çocuklarımız hem de yaşlılarımız nezih bir yerde vakitlerini geçirme fırsatı bulurken, sağlıksız yerlerde vakitlerini geçirmelerinin de önüne geçmiş olduk" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri butona basarak Büyük Sinan Emekliler Konağı inşaatına harç döktü. Daha sonra Hacıveyszade Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Karfet Emekliler Konağı ve İnternet Evi'nin açılışına geçildi. Protokol üyeleri, kurdele keserek açılışı yaptı.

KARATAY BELEDİYESİ'NDEN İKİ YENİ EMEKLİLER KONAĞI
KARATAY BELEDİYESİ'NDEN İKİ YENİ EMEKLİLER KONAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 16:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?