4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Karda mangal keyfi

Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen bazı aileler, göl kıyısında kar üzerinde mangal keyfi yaptı. 

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde buz tutan Beyşehir Gölü kıyılarında yaşanan eşsiz manzara eşliğinde beyaz örtü üzerinde aileleriyle birlikte mangal keyfi yapan vatandaşlar, güneşin sıcaklığından da istifade etme imkanı buldu. Beyşehirli vatandaşlar, kar üzerinde piknik yapmanın da farklı bir hazzı olduğunu belirtirken, “Yöremiz her mevsim başka bir güzel. Bu güzellikleri değerlendirebilmek lazım” şeklinde konuştular.

 
Öte yandan, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil kenarlarını şenlendirdi. Kıyı kesimlerine aileleriyle birlikte akın eden vatandaşlar, yürüyüş yaptı, ellerinde fotoğraf makinesi bulunanlar doğanın güzelliklerini görüntüledi. Bazı vatandaşların ise, Beyşehir Gölü'nün donan kıyılarında buz üzerinde kaymaları ve yürüyüş yapmaları hatta, pet şişeyle futbol maçı yapmaları görenlerin adeta yüreğini ağzına getirdi. Yetkililer, her fırsatta göl üzerindeki buzlu kesimlerde yürümenin ya da kaymanın tehlikeli olabileceği uyarısında bulunmasına rağmen, zaman zaman buna aldırış etmeyenler çıkıyor.
iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2007 Pazartesi 13:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?