6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Karısını keserle yaraladı

KARISININ KAFASINA KESERLE VURDU

Konya'da psikolojik sorunları bulunan şahıs, kendisine su getirdikten sonra uyumak için yatan 20 yıllık karısını başına keserle vurarak yaraladı. Daha önce de eşini boğma girişimde bulunan şahıs kaçarken, başından ve kolundan yaralanan 7 çocuk annesi kadın hastanede tedavi altına alındı.

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi Fatih Sultan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Kemal K. (43), sabaha doğru 20 yıllık eşi Ayten K'yi (39) uyandırarak bir bardak su istedi. Ayten K, eşine suyu getirdikten sonra tekrar uyumak için yatağına girdi. "Boğazım ağrıyor" diyen Kemal K., eşinin "Yat uyu geçer" demesi üzerine yatağından kalkıp dışarı çıktı. Kısa bir süre sonra elinde keserle odaya gelen Kemal K, yatan eşinin ağzını kapattıktan sonra kafasına keserle vurmaya başladı. Ayten K'nin bağırması üzerine paniğe kapılan Kemal K. kaçtı. Başından ve kolundan yaralanan Ayten K'nin sesine uyanan çocukları, aynı sokakta oturan amcaları Muhacir K'ye (30) haber verdi. Yakınlarının polise ve ambulansa haber vermesi üzerine Ayten K., gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Muhacir K.'nin polislere ağabeyinin bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü ve zaman zaman eşini dövdüğünü söylediği ileri sürüldü.

2009 yılından itibaren Konya Numune Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedavi gördüğü belirtilen inşaat işçisi Kemal K'nin yaklaşık 3 ay önce de eşini boğma girişimde bulunduğu iddia edildi. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, olaydan sora evden kaçan Kemal K'yi yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 11:50:03
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 14:13:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?