2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Karısının sevgilisini öldürdü

Konya'da terzi 28 yaşındaki Ahmet Çelikten, evinin yatak odasında eşiyle çıplak yakaladığı, tarım işçisi evli 2 çocuk babası 35 yaşındaki Numan Barış'ı 18 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Karaaslan Dede Mahallesi Altıparmak Sokak'taki tek katlı müstakil evde meydana geldi. Ailece bir yakınlarına iftara giden 2 çocuk babası Ahmet Çelikten, eşi 28 yaşındaki E. Çelikten ile 1 ve 7 yaşındaki çocuklarını yemeğin ardından eve bıraktı. Ardından da çalışmak için terzi dükkanına gitti.

'EVİNDE BİRİ VAR' TELEFONU

İddiaya göre Ahmet Çelikten'i telefonla arayan bir kişi, 'Ben insanlık namına arıyorum. Evinde bir kişi var' dedi. Bunun üzerine otomobiliyle evine giden Çelikten, zili çalıp kapıyı açan olmayınca balkon kapısından eve girdi. Çocuklarının kendi odalarında uyuduğunu gören Çelikten, yatak odasında gittiğinde eşi Emine'yi Numan Barış'la çıplak halde yakaladı. Mutfağa koşan Çelikten bıçak alıp geri dönerken, Numan Barış da kıyafetlerini giymeye çalıştı. Odaya geri gelen Ahmet Çelikten, Numan Barış'ın üzerine saldırıp bıçaklamaya başladı. Vücudunun 18 yerinden bıçaklanan Barış, buna rağmen kaçmayı başarıp balkondan atladı. Barış, yaklaşık 100 metre koştuktan sonra kanlar içinde yere yığıldı.

BABASINI ARAYIP SÖYLEDİ

Ahmet Çelikten de babasını telefonla arayıp, 'Ben birisini bıçakladım' dedi. Evden ayrılmamasını söyleyen babası da durumu polise ve sağlık görevlilerine bildirdi. Barış, ambulansla Mevlana Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı sırada yolda yaşamını yitirdi.

Ahmet Çelikten ve eşi E. Çelikten gözaltına alındı.

E. Çelikten polise verdiği ilk ifadesinde, Mersin'in Mut İlçesi'nde oturan Numan Barış ile 2 yıl önce Kaşınhanı Mahallesi'ndeki havuç tarlasında çalışırlarken tanıştıklarını, 1 yıldır da sık sık görüştüklerini, bu arada eşiyle de tanıştırıp arkadaş olmalarını sağladığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

...
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2013 Pazartesi 17:30:49
Güncelleme :5 Ağustos 2013 Pazartesi 17:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?