30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Karne sevincini yaşayamadı

KARNE SEVİNCİNİ YAŞAYAMADI

Konya'da bir ilköğretim öğrencisi, kahvaltıdan sonra oturduğu binanın 9. katından düşerek hayatını kaybetti. Karnesini alamadan hayatını kaybeden öğrencinin, 9 kattan nasıl düştüğü araştırılıyor.

Olay, saat 07.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Menekşe Sokakta Meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olan Ümmet Koçer (12), karne alacak olmanın heyecanıyla sabah annesi tarafından uyandırıldı. Ailesiyle birlikte kahvaltı yapan Ümmet Koçer, çoraplarını giymek için odasına geçti. Bu sırada odadan çıkmayan oğlunu merak eden anne Fadime Koçer, odaya girdiğinde pencerenin açık olduğunu fark etti. Pencereden aşağıya bakan anne

Fadime Koçer, oğlunu yerde kanlar içinde görünce aşağıya koştu. Babasının apartman görevlisi olarak çalıştığı binanın 9. katından düşerek ağır yaralanan Ümmet Koçer, kaldırıldığı Beyhekim Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Koçer ailesinin ikinci dönemin başında Karapınar ilçesinden Konya'ya geldikleri öğrenildi.

Öte yandan, karnesini alamayan Ümmet Koçer'in, sınıfını iyi dereceyle geçtiği, sadece ikinci dönem Sosyal Bilgiler dersinin 1 olduğu ancak bu dersinin de birinci dönem notuyla ortalamaya 2 olarak yansıdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, öğrencinin, 9 kattan nasıl düştüğü araştırılıyor.

KARNE SEVİNCİNİ YAŞAYAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 16:37:03
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 16:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?