6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kart cezalıları düşündürüyor

Konyaspor'da Bursaspor maçı öncesi takımdaki kart cezalılarının fazla olması teknik direktör Giray Bulak'ı düşündürüyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında Bursaspor'a konuk olacak olan Konyaspor'da, bu maç öncesinde 4 oyuncunun kart cezalısı olması teknik direktör Giray Bulak'ı zora soktu. Kocaelispor maçına sarı kart sınırında çıkan Yeşil-beyazlı oyunculardan Serhat Akyüz, Bülent Bölükbaşı, Ayman Abdelaziz ve Veysel Cihan gördükleri sarı kartlarla Bursaspor maçı öncesinde cezalı duruma düştüler.

Geçen hafta ilk 11'de görev yapan bu 4 oyuncunun bu hafta Bursaspor maçında forma giyemeyecek olması Giray Bulak'ın canını sıkıyor. Özellikle forvet hattında Veysel Cihan'ın ve orta sahada Ayman'ın yokluğunda oluşturulacak oyun kurgusunun Bursaspor maçında Konyaspor'u zorlayacağı tahmin ediliyor.

Tecrübeli Teknik Direktör Giray Bulak'ın defansta cezalı Serhat Akyüz'ün yerine Ömer Gündostu'na, orta sahada Bülent Bölükbaşı'nın yerine Norveçli Poljac'a şans vermesi bekleniyor. Kocaelispor maçında kart cezalısı olduğu için görev alamayan Cihan Haspolatlı'nın bu maçta forma giyebilecek olması teknik ekibi biraz olsun rahatlatıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 10:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?