30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Katilin direnişi 9 saat sürdü

KATİLİN DİRENİŞİ 9 SAAT SÜRDÜ

Konya'da sabah saatlerinde sevgilisini rehin alarak polise direnen cinayet zanlısı, 9 saat sonra silahını bırakarak teslim oldu. Zanlının karısını evine göndermediği için kayınpederini geçtiğimiz ay içinde öldürerek kaçtığı öğrenildi.

Olay merkez Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri Gaziantep'te kayınpederi Resul Horoz'u öldürdükten sonra sevgilisiyle birlikte Konya'ya kaçan 28 yaşındaki Yunus F.nin saklandığı evi tespit etti. Sabah saat 08.00 sıralarında cinayet zanlısının saklandığı adrese giden ekipler, zanlıya teslim olması için çağrıda bulundu. Evde bulunan Yunus F. ise polisin teslim ol çağrısına silahla ateş ederek karşılık verdi. Evde zanlının sevgilisi olduğu iddia edilen

bir bayanın olduğunu öğrenen polis ekipleri, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle evin etrafında geniş güvenlik önlemi aldı. Zanlıya ve içerde bulunan rehineye zarar gelmemesi için azami dikkat gösteren polis ekipleri, zanlıyı teslim olmaya ikna etmek için uzun süre uğraştı. Öğle saatlerinde acıktığını belirten zanlıya yemek götüren polis ekiplerinin 9 saatlik ikna çabası sonrası zanlı Yunus F. silahını bırakarak polise teslim oldu.

Şahıs polis tarafından gözaltına alınarak polis otosuna bindirilirken, evde bulunan Yunus F'nin ismi açıklanmayan sevgilisi ise Asayiş Şube Müdürlüğü'ne yüzü gizlenerek götürüldü.

 

DÖVDÜĞÜ KARISINI EVE GÖNDERMEYEN KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRMÜŞ

1 yıl önce Azime F. ile evlenerek Adana'ya taşınan Yunus F.'nin bir süre önce karısını darp edince karısı evi terk ederek babasının Gaziantep'teki evine gitti. 18 Mart 2011 tarihinde Gaziantep'e kayınpederi Resul Horoz'un (54) yanına giden Yunus F. karısının eve dönmesini istedi. Kızının şiddet gördüğünü ve bir daha geri dönmeyeceğini söyleyen Horoz'a kızan Yunus F., tartışma çıkarttı. Tartışmanın ardından Yunus F., silahla kayınpederini vurup öldürüp olay yerinden kaçtı.

KATİLİN DİRENİŞİ 9 SAAT SÜRDÜ
KATİLİN DİRENİŞİ 9 SAAT SÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 19:15:01
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 19:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hamdi IP: 88.254.255.xxx Tarih : 12.04.2011 10:09:29

Selamun aleyküm Böyle kefereleri asmak lazım . Hem adamın kızın alacaksın hemde göndermedi diy öldüreceksin ne ala ne hoş.Hangi Millettendir bilinmez ama İnsan olmadığı kesin.