6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Katiller Kamuran nineye abone olmuş!

Konya'nın Akşehir ilçesinde öldürülüp bilezikleri çalınan yaşlı kadının, daha önce de katil zanlıları tarafından bileziklerinin çalındığı belirlendi.

24 Ekim 2007 tarihinde Altunkalem Mahallesi Şehit Turgut Makascı Sokak'taki evinde öldürülerek bilezikleri çalınan Kamuran Yalçın'ın (82) geçtiğimiz günlerde yakalanan katil zanlılarından birisinin, daha önce de ölen kadının 50 bin YTL'lik bileziğini çaldığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, evinin arsasını kat karşılığı müteahhide veren Kamuran Yalçın, inşaatın yapım aşamasında kiralık bir eve taşınmak istedi. Yalçın'ın taşınması sırasında kızına ait olan 50 bin YTL tutarındaki ziynet eşyası çalındı.

Yaşlı kadını bilezikleri için öldüren ve cinayetten 1.5 yıl sonra yakalanan katil zanlılarından M.Ç. (26) ve E.A.'nın (25) yaşlı kadının taşınması sırasında ona yardımcı olduğu tespit edilirken, yapılan sorgulamada zanlıların taşınma sırasında ziynet eşyalarını çaldığı ve altınları Isparta ve Antalya'da satarak harcadıkları belirlendi.

Evinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra ziynet eşyaları çalınan Kamuran Yalçın'ın katil zanlıları, yaklaşık 1.5 yıl sonra Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu dedektifleri tarafından yakalanmış, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Akşehir Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişlerdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 20:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?