6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Katillere müebbet hapis

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, "seni seviyorum" mesajı çektiği kızın kardeşleri tarafından kaçırılarak bıçaklanıp öldürüldükten sonra gömülen gencin katil zanlılarına müebbet hapis cezası verildi.

Seydişehir Adliyesi'nde görülen Hakan Yıldırım'ın işkence edilip, bıçaklanarak öldürülüp gömülmesi olayına ilişkin dava karara bağlandı. Yıldırım'ın katil zanlıları olan sevdiği kızın üç ağabeyi Hüseyin, İsmail ve Bekir B. müebbet hapis cezasına çarptırılırken, cinayet sonrası delilleri yok etme suçundan yargılanan M.A, H.C, H.Ö. ve V.Ç. 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklanan zanlılar cezaevine gönderildi.

Olay, 18 Aralık 2008 tarihinde Beyşehir'de meydana gelmiş, bir kuaförde çalışan 18 yaşındaki Hakan Yıldırım, kaçırılıp işkence edildikten sonra 10 bıçak darbesiyle öldürülüp gömülmüştü. Polis olayın ardından yaptığı araştırmada, Yıldırım'ın, "seni seviyorum" mesajı çektiği sevdiği kızın üç ağabeyi tarafından öldürülerek gömülen cesedini bulmuştu.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Hakan Yıldırım'ın Hüyük ilçesine bağlı Selki beldesinde yaşayan babası Ali Yıldırım ile annesi Ayşe Yıldırım gözyaşı dökerek oğullarının katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istemişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 12:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.t IP: 88.241.161.xxx Tarih : 9.07.2009 12:17:56

ewet adelet yerini bulmuştur sanırım birazda olsa aileyi rahatlamış