7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Kavgada yanağına çatal saplandı

KAVGADA YANAĞINA ÇATAL SAPLANDI

Konya'da yol meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada darp edilen 2 kardeşten biri bıçaklandı, bir kişinin de yanağına çatal saplandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, içkili bir restoranda eğlendikten sonra araçlarına binen 2'si kardeş 3 kişi, trafikte yol meselesi yüzünden içinde 4 kişinin bulunduğu bir otomobilin sürücüsüyle tartışmaya başladı. Sürücüler arasında başlayan sözlü tartışma, araçlarda bulunan diğer şahısların da müdahalesiyle büyüdü. Çıkan kavgada kardeşlerden E.T. (24) göğsünden bıçaklanarak, A.T. (33) darp edilerek, Y.B. (34) ise yüzüne saplanan çatal nedeniyle yaralandı.

Yaralılardan yanağına çatal saplanan Y.B. ambulansla, iki kardeş ise kendi araçlarıyla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Y.B'nin yanağına saplanan çatal küçük bir operasyonla çıkarıldı. Darp edilen A.T. ile bıçaklanan kardeşi E.T. de tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Alkollü oldukları iddia edilen 3 yaralının verdikleri ilk ifadesinde kavganın trafikte yol meselesi yüzünden çıktığını söyledikleri öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAVGADA YANAĞINA ÇATAL SAPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 12:41:01
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 12:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?