6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kavgayı ayırmak isterken öldürüldü

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN ÖLDÜRÜLDÜ

Konya'da askerden yeni geldiği öğrenilen 21 yaşındaki genç, iki kişi arasındaki kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Hacıfettah Mahallesi Silahtar Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, askerliğini bitirip memleketine dönen Ali Erdoğan, Hilmi A. ve Ahmet Ç. ile birlikte alkol almaya başladı. Hilmi A. ile Ahmet Ç. arasındaki şakalaşma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine Hilmi A. belindeki bıçağı çekerek Ahmet Ç.'ye sallamaya başladı. Kavgayı ayırmak için araya giren Ali Erdoğan, iddiaya göre Hilmi A.'nın bıçak darbesiyle karnından yaralandı. Ağır

yaralanan Ali Erdoğan, otomobille götürüldüğü özel bir hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Erdoğan'ın cesedi otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan şüpheli Hilmi A. ile Ahmet Ç., Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontorlünden geçirilen cinayet zanlısı Hilmi A. ile Ahmet Ç., işlemlerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Halen sorgusu süren cinayet zanlıları Hilmi A. ile Ahmet Ç.'nin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN ÖLDÜRÜLDÜ
KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 14:42:01
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 18:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?