6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kavşakların açılışı Erdoğan'dan

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehir genelinde yapımı tamamlanan 10 köprülü kavşağın açılışının 17 Aralık 2008 Çarşamba günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından aynı anda yapılacağını söyledi.

Konya'da trafik sorununun çözümü, kesintisiz trafik akışı ve trafik güvenliği için 5 yılda 21 köprülü kavşak inşa ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, sadece son 5 ayda 10 köprülü kavşağın tamamlandığını ifade etti.

Konya'da Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan köprülü kavşak sayısı 8 iken, bu dönemde yapılan 21 köprülü kavşağın Konya'nın başarısı olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, köprülü kavşakların yapıldıkları bölgelere hem değer kattığını, hem de trafik akışını rahatlattığını vurguladı.

Son olarak tamamlanan 10 köprülü kavşağın açılışının aynı anda 17 Aralık'ta Başbakan Erdoğan tarafından yapılacağını kaydeden Başkan Akyürek, “Konya'da yapılan tüm çalışmalarda kurumlar arası işbirliğine büyük önem veriyoruz. Çalışmalarımızda hükümetimizin ve milletvekillerimizin de büyük desteğini gördük. Bu işbirliğinden; güç birliğinden, dayanışmadan, birlik ve beraberlikten Konyamız, insanımız, ülkemiz kazançlı çıkıyor” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 20:28:17
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 15:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?