4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Kayıp mutemedin cesedi bulundu

KONYA'da, 6 Ağustos’ta 50 bin YTL ile birlikte kaybolan Söz Gıda Firması mutemedi Mehmet Koçak’ın otomobili Çumra İlçesi yakınlarında yakılmış halde bulundu. Polis, yaptığı çalışmayla iki kişiyi gözaltına aldı.


Gözaltına alınan iki kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda, Koçak’ın cesedi Akören İlçesi yakınlarındaki boş bir arazide bulundu.
Selçuklu İlçesi Büsan Sanayi Sitesi’ndeki Söz Gıda isimli firmada mutemet olarak görev yapan Mehmet Koçak, Pazartesi günü öğleden sonra şirketin 50 bin YTL’sini bankaya yatırmak için firmaya ait araçla çalıştığı yerden ayrıldı. O günden sonra kendisinden haber alınamayan ve bankaya 50 bin YTL’yi yatırmadığı öğrenilen Koçak’ın kullandığı firma aracı, Çumra İlçesi yakınlarında yakılmış olarak bulundu.

Soruşturma başlatan polis, olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Alınan ifadeler doğrultusunda Koçak’ın öldürüldüğü ve boş bir araziye gömüldüğü öğrenildi. Yakalanan iki kişi yer gösterme yapması için aracın yakıldığı ve cesedin gömüldüğü yere götürüldü. Koçak’ın cesedi, Akören ilçesi yakınlarında toprağa gömülü halde bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 18:48:33
Güncelleme :9 Ağustos 2007 Perşembe 09:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?