6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

'Kayıt yaptırın' dayağı

Konya'da hastaneye gelen ve aralarında bir yaralının da bulunduğu 3 kişi, kendilerine kayıt yaptırın diyen bilgi işlem görevlisine saldırıda bulunarak darp etti. Başına aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren bilgi işlem görevlisi tedavi altına alındı.

Olay, saat 02.30'da merkez Selçuk ilçesi Konya Numune Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kavga sonucu kolundan yaralanan arkadaşlarını Konya Numune Hastanesi Acil Servisi'ne getiren 2 kişi, Cerrahi Servisi'ne girerek tedavi olmak istedi. Cerrahi Servisi'nde bilgi işlem görevlisi olarak çalışan Seyit Er(28), yaralı şahsın tedavisi yapılırken, yakınlarından işlemlerin yapılabilmesi için Hasta Kabul bölümünden kayıt yaptırılmasını istedi.

Bu sırada kolundan yaralı olan şahıs, cebinden çıkardığı nüfus cüzdanını bilgi işlem görevlisi Seyit Er'in göğsüne ve yüzüne vurarak kaydı kendisinin yapmasını istedi. Seyit Er, kaydın hastane girişinde yapılması gerektiğini söylemesi üzerine yaralı şahıs ve beraberindekilerin saldırısına uğradı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren Seyit Er, hastane güvenliğinin müdahalesi sonucu saldırganların elinden alındı. Durumun hastane polisine bildirilmesi üzerine saldırgan şahıslar etkisiz hale getirildi.

Takviye polis ekibinin gelmesiyle şüpheli 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Başından aldığı darbe sonucu baygınlık geçiren ve yaralanan Seyit Er, görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı. Er'in başına aldığı darbe sonucu travma geçirdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, yaklaşık 2 hafta önce de Acil Servis'te görevli bir güvenlik görevlisi, yasak olmasına rağmen acil servisten diğer servis birimlerine çıkmak isteyen bir hasta yakınına müdahale ettiği gerekçesiyle saldırıya uğramış ve aldığı darbe sonucu burnu kırılmıştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 13:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?