6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kaymakama teşekkür ziyareti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen "İsrail'e lanet, Filistin'e destek" mitingine verdiği destek nedeniyle sivil toplum örgütü mensupları Kaymakam Cumali Atilla ile Emniyet Müdürü Osman Bilgin'e teşekkür etti.

Organize komitesinin içerisinde yer alan sivil toplum örgütü temsilcileri mitinge verdiği destekten ötürü Kaymakam Atilla'ya teşekkür ederek, açılan kermesten elde edilen 7 bin TL'nin Filistin'e gönderilmek üzere banka hesabına aktarıldığı bilgisini verdi.

Komite üyeleri, vatandaşların Filistin'e maddi yardım konusunda oldukça duyarlı davrandıklarını belirterek, "Filistin'e yardım edebilmek için ilçemiz merkezinde 4 ayrı yardım toplama noktası oluşturuldu. Bu noktalara hayırsever bayan vatandaşlarımızdan bazıları, bir altın bileziği ile yüzüğünü bağışlamış. Bunları da götürdüğümüz sarraf arkadaşlarımız değerinin üzerinde bozarak yardım seferberliğine katkıda bulunmuştur" diye konuştular.

Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Bizim yaptığımız bir şey yok. Asıl ben sivil toplum örgütleri ile Beyşehirli vatandaşlarımıza gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Komite üyelerinin daha sonraki ziyaret durağı ise Emniyet Müdürlüğü oldu. Komite üyeleri, makamında ziyaret ettiği Emniyet Müdürü Osman Bilgin'e mitingde Emniyet teşkilatı olarak verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 13:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?