6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kaymakamdan gürültü tepkisi

KAYMAKAMDAN GÜRÜLTÜ TEPKİSİ

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda yapılması gerekirken, sağanak yağmur nedeniyle salona alınan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katılan İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, konuşması esnasında yaşanan gürültüye sinirlenince program sonunda Milli Eğitim Müdürüne tepki göstererek salonu sinirli şekilde terk etti.

Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda yapılan kutlamalar esnasında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kürsüye gelen Kaymakam Cumali Atilla, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşmaya başlarken salondaki öğrencileri, "çocuklar" diye uyaran ve bir süre susmalarını bekleyen Kaymakam Atilla, konuşmasının devamında gürültünün devam etmesi üzerine bu defa da; "Sevgili gençler, sevgili öğrenciler lütfen dinler misiniz?" diye uyarıda bulunmak

zorunda kaldı. Ancak, salondaki gürültü tören sonuna kadar devam etti. Salondaki gürültü nedeniyle tören sonuna kadar oturduğu protokol bölümünde oldukça sinirli olduğu gözlenen Kaymakam Atilla, programın sona ermesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen'in yanına geldi. Salona çok fazla öğrenci alınmasına tepki gösteren Kaymakam Atilla daha sonra sinirli bir şekilde salondan ayrıldı.

KAYMAKAMDAN GÜRÜLTÜ TEPKİSİ
KAYMAKAMDAN GÜRÜLTÜ TEPKİSİ
KAYMAKAMDAN GÜRÜLTÜ TEPKİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 14:45:04
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 23:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?