6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kayseri'yi gözlerine kestirdiler!

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra şut çalışması yapan futbolcular antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Hafif sakatlıkları bulunan Ömer Gündostu ve Musa Büyük takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.Teknik direktör Giray Bulak, Sivasspor karşısında gösterilen mücadeleden memnun olduğunu ifade ederek, "Bu mücadeleyi gösterdiğimiz zaman maçlarımızı kazandık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gençlerbirliği maçlarındaki mücadele bize yakışmadı ve dolayısıyla da bu maçları kaybettik. Mücadele yaptığımızda kazanmayı biliyoruz ve kazanıyoruz. Ama gösterdiğimiz bu mücadeleyi devam ettirmek lazım. Çünkü artık telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Bu hafta bunlardan birini yaşayacağız. Sivasspor karşısındaki oyun anlayışımızı, coşkumuzu tekrarlarsak Kayserispor maçında sıkıntı yaşamayız. Takımımızın amacı ve hırsı o şekilde olduğu zaman ortaya çok hızlı ve tempolu bir oyun koyuyoruz. Biz bu hafta aynı istekle sahaya çıkmak istiyoruz. Ve yaptığımız çalışmalarda da bunu yakından hissediyoruz. Umarım bunu Kayserispor karşısında da gösteririz" dedi.

"Kazanmak istediğimiz ve kazandığımız zaman bize ileride çok fazla katkı sağlayacak bir maç" diyen Bulak, "Rakibimizin ligdeki konumuna bakmamak lazım. Hem geliştirdiği hem de yetiştirdiği oyuncuları görmek lazım. Tolunay hoca kendisi de ifade etti Türk futboluna yetenekli, genç isimler kazandırıyor. Bu oyuncular önümüzdeki dönemlerde tüm takımların listesinde almak istedikleri isimler olacaklardır. Zor bir maç oynayacağımızı çok iyi biliyorum. Çok güzel bir stada ve çok güzel bir ambiyansta oynayacağız. Bizim dönüm maçlarımızdan biri olacak. Kazanmak istediğimiz ve kazandığımız zaman bize ileride çok fazla katkı sağlayacak bir maç. Çok iyi bir takıma ve futbol kültürü olan bir kentin takımına karşı oynayacağımızı biliyoruz. Kendimizi hem maçı izlemeye gelen taraftara beğendirmek hem de maçı kazanmak istiyoruz. Bu haftaki oyun anlayışımız, çalışma gayretimiz bize bu maç için çok büyük umut veriyor. İyi oynayıp, centilmence mücadele edip kazanacağız" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?