6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kaza kurbanı polise veda

Ankara'dan yeni görev yeri Kars'a giderken Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Özel Harekatçı polis memuru Orhan Sevgen, memleketi Konya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kars'a giderken dün sabah saatlerinde Sivas'ın Zara ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Özel Harekat polisleri Orhan Sevgen ve arkadaşı Mucit Eser hayatını kaybetmişti. Üç çocuk babası Orhan Sevgen'in cenazesi memleketi Konya'ya getirildi. Konya'da sabah erken saatlerde Şeker Tekke Mezarlığı'nda Sevgen için cenaze töreni düzenlendi.

Törene Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Özel Harekat polisleri, Orhan Sevgen'in çocukları ve yakınları katıldı. Oğlunun cenazesine katılan baba Süleyman Sevgen ayakta durmakta zorlanırken, babalarını uğurlayan Süleyman ve Atakan Sevgen de gözyaşlarına hakim olamadı.

Törende özgeçmişi okunan Özel Harekat polisi Orhan Sevgen'in mesleğe başladıktan sonra Tunceli ve Kuzey Irak'ta görev aldığı belirtildi. Son olarak Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevli olan polis memuru Sevgen'in ikinci şark görevi için Kars'a tayininin çıktığı ve görevine başlamak için giderken geçirdiği kazada hayatını kaybettiği kaydedildi.

Orhan Sevgen cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından meslektaşları tarafından omuzlarda taşınarak toprağa verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 14:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?