6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kaza kurbanları ailelerine teslim edildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4'ü üniversite öğrencisi 5 kişinin cenazesi, ailelerine teslim edildi.

Dün saat 16.30 sıralarında Konya Isparta Karayolu'nda meydana gelen kazada, Serdar Dörtkol'un kullandığı minibüs yoldan çıkarak önce bariyerlere ardından ağaca çarpmıştı. Kazada, Selçuk Üniversitesi öğrencilerinden Veli Tutar (19), Emrullah Hıdıroğlu (19), Ahmet Yalçınkaya (20) ve Yalçın Yavuz (22) ile yolculardan Gökhan Ayalp (38) hayatını kaybetmişti.

Konya'nın Hüyük ve Beyşehir Devlet Hastaneleri'nde otopsi işlemleri tamamlanan SÜ Teknik Eğitim Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Veli Tutar'ın cenazesinin Kütahya, Mühendislik Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Emrullah Hıdıroğlu'nun cenazesinin Erzurum, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ahmet Yalçınkaya'nın cenazesinin Kocaeli'nin Gebze ilçesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Yalçın Yavuz'un cenazesinin Giresun'a gönderileceği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Selçuk Üniversitesi eski mezunlarından Gökhan Ayalp'ın cenazesinin ise Balıkesir'e gönderileceği bildirildi.

Cenazeleri aileleri tarafından teslim alınan bazı öğrenciler için Konya'da cenaze namazı kılınacağı, cenazelerin daha sonra memleketlerine gönderileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 13:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasemin IP: 194.54.33.xxx Tarih : 16.06.2009 21:15:09

 Yaşamını yitiren kardeşlerimizn ailelerine Cenab-ı Allah'tan sabır, Kardeşlerimizde inşaallah şehitlik mertebesine ulaşmış olmalarını Cenab-ı Allah'tan dua ile isterim. A.E.O