6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kaza yaptı aracını bırakıp kaçtı

KAZA YAPAN SÜRÜCÜ ARACINI BIRAKIP KAÇTI

Konya'da otomobiliyle alt geçitte demir dubalara çarptıktan sonra burnuna aldığı darbe sonucu yaralandığı ileri sürülen sürücü aracını olay yerinde bırakıp kaçtı. Olay yerine gelen bir kişinin otomobilin sürücüsünün kendisinin olduğunu söylemesi polisi şüphelendirdi.

Kaza, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Aydınlık Alt Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen sürücünün idaresindeki 42 NJ 831 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak demir dubalara çarptı. Çarpmanın etkisiyle 10 demir duba zarar görürken, otomobilde de büyük çapta hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle alt geçit trafiğe kapatıldı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri,

otomobilin başında sürücüyü bulamadı. Görgü şahitlerinin ifadesi doğrultusunda burnundan yaralı bir kişinin otomobilden inerek kaçtığı bilgisi üzerine bölgede çalışma başlatıldı. İncelemeler sürerken, bir süre sonra olay yerine 30 yaşlarındaki bir kişi gelerek polislere otomobilin sürücünün kendisi olduğunu belirtti. Burnu kanayan yaralı şahıs ile olay yerine sonradan gelen kişinin verilen eşkallerinin farklı olması nedeniyle polis ekipleri, sürücü olduğu iddia edilen kişiyi polis merkezine götürdü. Kazaya karışan otomobil ise çekiciyle oto parka çekildi. Polis, kaza yapan gerçek sürücüyü tespit için çalışma başlattı.

KAZA YAPAN SÜRÜCÜ ARACINI BIRAKIP KAÇTI
KAZA YAPAN SÜRÜCÜ ARACINI BIRAKIP KAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2010 Pazartesi 10:58:01
Güncelleme :9 Ağustos 2010 Pazartesi 17:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?