2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Kazadan mucize kurtuluş

Konya'da 2 yıldır bebekleri olmayan ve tüp bebek yöntemiyle 8 gün önce bebekleri dünyaya gelen çift trafik kazası geçirdi. Kazada anne, baba ve bebekleri hurdaya dönen araçtan burunları bile kanamadan kurtulurken, aynı araçtaki babaanne hayatını kaybetti.

Kaza, merkez Selçuklu ilçesi İstanbul yolu üzeri Su Deposu tramvay durağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayide çalışan ve gece vardiyasından çıkan Uğur Yoğurtçu (33), 42 HU 696 plakalı otomobiliyle eşi Hatice'yi (33), eşiyle aynı ismi taşıyan annesi Hatice Yoğurtçu'yu da alarak 2 yıllık tedavinin ardından tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen 8 günlük bebekleri Cemal Efe'yi kontrol için Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Kontrolden sonra eşi, annesi ve bebeğiyle tekrar eve doğru yola çıkan Uğur Yoğurtçu idaresindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüje çıkarak ağaçlara çarptı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ, BEBEĞİN BURNU BİLE KANAMADI

Kazada, otomobil paramparça olurken, lastiklerden birinin aracın ortasında kalması dikkat çekti. Kazada babaanne Hatice Yoğurtçu hayatını kaybetti. Üzeri parçalanan ve hurdaya dönen araçtan ise 8 günlük Cemal Efe, annesi ve babası burnu kanamadan çıktı.

Sağlık ekipleri her ihtimale karşı aileyi kontrolden geçirilmesi için Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Anne, baba ve bebeklerinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen yakınları ise, "8 gün önce tedavi yöntemiyle bebekleri olmuştu. 2 yıldır bebekleri olmuyordu. Uğur gece vardiyasında çalışıyordu. Uğur bugün bebeği ve annesini kontrole götürmüştü. Babaanne ise bebeğe bakmak için yanlarında kalıyordu" şeklinde konuştu.

Polis ve savcı kaza sonrası olay yerinde inceleme yaptı. İncelemenin tamamlanmasının ardından babaanne Hatice Yoğurtçu'nun cenazesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2012 Cumartesi 09:45:29
Güncelleme :21 Nisan 2012 Cumartesi 17:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?