6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kazadan mucize kurtuluş!

Konya'da yoldan çıkan bir otomobil kaldırımda mağaza vitrinine bakan anne ile çocuğuna çarptı. Kazada anne ile oğlu vatandaşların yardımıyla hafif sıyrıklarla kurtulurken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Abdülezelpaşa Caddesi'nde meydana gelen kazada Bayram K. (55) idaresindeki 42 KU 455 plakalı otomobil cadde üzerinde seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarparak kaldırıma çıktı.

Kaldırıma çıkan otomobil, bu sırada bir mağazanın vitrinine bakan baba Bayram, anne Minire ve 5 yaşındaki çocukları Yunus Emre Baber'e çarptı. Anne oğlunu kurtarmak için ileriye doğru fırlatmasına rağmen her ikisi de
otomobilin altında kaldı.

Çevreden koşan vatandaşlar, ilk önce küçük çocuğu daha sonra otomobili kaldırarak anneyi kurtardı. Kazadan şans eseri hafif şekilde yaralı kurtulan anne ve oğlu, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavilerinin ardından anne ile oğlu taburcu edildi.

Öte yandan, bir mağazanın güvenlik kameralarına yansıyan kaza anı ve çocuğun vatandaşlar tarafından kurtarılması, mucizevi bir kurtuluşu gözler önüne serdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 11:17:57
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 11:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?