6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kazadan yara almadan kurtuldu

Konya'da bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü girişinde bulunan demir korkuluklara saplandı.

Otomobil sürücüsü hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 22.30'da merkez Karatay ilçesi Karaman Caddesi Altı Yol Köprüsü'nde meydana geldi. Kent merkezinden Karaman Yolu istikametine seyir halinde olan İsmail D. (33) idaresindeki 42 AHJ 45 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü girişindeki demir korkuluklara hızla çarptı.

Otomobil çarpmanın şiddetiyle işaret tabelasını ve demir korkulukları parçalayarak 3 metre gittikten sonra durabildi. Kazada parçalanan 3 metre uzunluğundaki demir borunun, otomobilin ön camına çarptıktan sonra boşluğa sekmesi sonucu otomobil sürücüsü İsmail D. ölümden döndü. Oto yıkamacı olduğu öğrenilen İsmail D., hurdaya dönen otomobilden burnu bile kanamadan çıktı. Korkuluklara sıkışan otomobil, olay yerine gelen itfaiye tarafından uzun süre bulunduğu yerden kurtarılmaya çalışıldı.

Otomobilin önce ön kaputunu söken itfaiye, daha sonra otomobilin üzerine saplanan 3 metre uzunluğundaki demir boruyu keserek çıkardı. İtfaiyenin bir saat süren çalışması sonunda otomobil, bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazadan sonra itfaiyeye bilgi veren otomobil sürücüsü İsmail D., kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak tepki gösterdi.

Gürültü sesiyle birlikte pencereden baktığını söyleyen bir vatandaş ise, "Çay içtiğim sırada gürültüyü duyup pencereden baktım. Sürücü öldü mü diye olay yerine koştum? Sürücü de bir çizik bile yoktu. İnanılmaz bir şey, Allah'ın takdiri" diyerek şoke olduğunu ifade etti. Başka bir vatandaş ise hızla gelen sürücünün kalabalık nedeniyle önünü göremediğini ve korkuluklara çarptığını söyledi. Hurdaya dönen araç otoparka çekilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 11:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?