7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Kazazede aile yardım bekledi

KAZAZEDE AİLE SOĞUK HAVADA OTOMOBİLDE YARDIM BEKLEDİ

Konya'da içinde 3'ü çocuk 5 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobil, sürücünün seyir halindeyken direksiyon başında uyuması sonucu yoldan çıkarak refüj boşluğuna düştü.

Kazadan yara almadan kurtulan aile fertleri, refüjde mahsur kalan otomobilden sağlık görevlileri ve polis tarafından kurtarılarak bir benzin istasyonuna ait lokantaya götürüldü.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Konya Karapınar Karayolu'nun 15. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Konya'nın Akşehir ilçesine eşi ve 3 kız çocuğuyla giden Mehmet Emin Bozdağ (40) idaresindeki 63 YF 168 otomobil, sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu kontrolden çıktı. Otomobil refüjdeki kaldırım taşlarını aşarak refüj boşluğuna düştü. Kazada yaralanan olmazken, araçta hasar meydana geldi. Kazadan sonra polisi aramak yerine Akşehir'deki yakınlarını arayan aile fertleri

onların gelmesini beklemeye başladı. Kaza geçiren aile, şiddetli rüzgar, yağış ve soğuk nedeniyle otomobilden çıkamazken, yoldan geçen sürücülerin bir otomobilin takla attığı ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ve polisin kontrolü sonrasında yaklaşık yarım saat otomobilde bekleyen aile fertlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi. Otomobilde bulunan sürücü Mehmet Emin Bozdağ, eşi ile 1, 4 ve 10 yaşlarındaki 3 kız çocuğu sağlık görevlileri

ve polis tarafından araçtan çıkarılarak ambulansa bindirildi. Sağlık görevlileri tarafından her ihtimale karşı kontrolden geçirilen aile fertleri, yakınlarını beklemeleri için yol üzerinde bulunan bir yakıt istasyonunun lokantasına götürüldü. Aileye yardımcı olan trafik polislerin "Uyudunuz mu" diye sorduğu otomobil sürücüsü Bozdağ'ın polislere, "Evet gözlerim bir ara kapanır gibi oldu" dediği öğrenildi.

KAZAZEDE AİLE SOĞUK HAVADA OTOMOBİLDE YARDIM BEKLEDİ
KAZAZEDE AİLE SOĞUK HAVADA OTOMOBİLDE YARDIM BEKLEDİ
KAZAZEDE AİLE SOĞUK HAVADA OTOMOBİLDE YARDIM BEKLEDİ
KAZAZEDE AİLE SOĞUK HAVADA OTOMOBİLDE YARDIM BEKLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 10:54:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 13:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?