6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kestikleri ağacın altında kaldılar!

KESTİKLERİ AĞACIN ALTINDA KALDILAR: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Konya'nın Beyşehir ilçesi Yeşildağ beldesinde kestikleri ağacın altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Dere kırı mevkisindeki bin 600 rakımlı dağın zirvesindeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, eşeklerle gece yarısı dağın zirvesine çıkan 5 kişilik grubun içerisinde yer aldığı belirtilen ve belde merkezinde hayvancılık ve çiftçilik yaptığı öğrenilen Eşref Eren (60), Muharrem Cansu (43) ve Faruk Cansu motorlu bıçkı ile yapılan kesim sırasında devrilen 18 metre uzunluğundaki çam ağacının altında kaldı. Olayda, Eşref Eren olay yerinde hayatını kaybetti, Muharrem

Cansu (43) ile Faruk Cansu (42) yaralandı. Eşref Eren'in ağaç devrilirken kaçmaya çalıştığı ancak ağacın uç kısmının altında kalarak öldüğü öğrenildi.

Olayın Yeşildağ Belediyesi ekiplerine haber verilmesinin ardından sağlık ve güvenlik güçleri bölgeye sevk edilirken, Yeşildağ beldesine yaklaşık 15 kilometre mesafesi bulunan Dere Kırı mevkisinin bin 600 rakımlık zirvesine ekipler yaklaşık 2 kilometre mesafeyi yaya olarak intikal etmek suretiyle ulaşabildi. Dağın zirvesinde omuzlarda bir süre taşındıktan sonra traktör yardımıyla aşağıda bekleyen ambulansa nakledilebilen yaralı Muharrem Cansu Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken,

ayağında kırık tespit edilen Faruk Cansu'ya ise olay yerinde sağlık görevlileri tarafından müdahale edildiği bildirildi. Eşref Eren'in cesedi ise otopsi yapılmak üzere Yeşildağ Beldesi Sağlık Ocağı'na götürüldü. Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, grup içerisinde yer alan şahısların ifadelerine başvurdu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 11:58:05
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 13:20:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?