6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kiralık otomobille ölüme gittiler

Konya'da kiraladıkları otomobille gezerken kaza yapan ve 2'si hayatını kaybeden üniversite öğrencilerinden 1'i daha hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Hatıp Caddesi Gödene Mahallesi girişinde meydana gelmiş, 5 üniversite öğrencisinin içinde olduğu 42 APT 53 plakalı otomobil Hatunsaray Belediyesi'ne ait 42 EK 539 plakalı yolcu otobüsü ile çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan öğrencilerden Ali Aydoğan olay yerinde ölürken, Kasım Tüfekçioğlu da kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Kazada yaralanan öğrenciler Yüksel Öztürk ve Emrah Karagöz'ün tedavileri Konya Numune Hastanesi'nde devam ederken, öğrencilerden Serdar Yüzük ise tedavi gördüğü Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Kasım Tüfekçioğlu, Ali Aydoğan ve Serdar Yüzük ile ağır yaralanan Emrah Karagöz'ün Selçuk Üniversitesi Ereğli Meslek Yüksek Okulu Mekatronik Bölümü ikinci sınıf, Yüksel Öztürk'ün ise Elektronik Haberleşme Bölümü birinci sınıf öğrencisi olduğu ve Ereğli'den kiraladıkları otomobille Konya'ya gezmeye geldikleri öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 14:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?