6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kişiye özel VIP kuaför hizmeti

Konya'da faaliyet gösteren bir kuaför, sunduğu VIP hizmetiyle müşterilerine özel imkanlar sunuyor. Sunulan hizmetler arasında ayak masajı ve solaryum da yer alıyor.

Konya'da faaliyet gösteren kuaföre gelen ve kişiye özel VIP hizmet istediklerini belirten müşteriler, kendileri için ayrılan bölmeye alınıyor. Burada müşteriler için özel ve sadece ona ait olan havlu ve traş takımı hazırlanıyor. Müşteri saç ve sakal traşı olurken, kuaför koltuğunun altına yerleştirilen masaj aleti sayesinde ayak masajı da yaptırabiliyor.

Daha sonra başka bir koltuğa alınan müşteriye buhar banyosu yaptırılarak cildi yumuşatılıyor. Müşterinin cilt tipine göre belirlenen kremlerle müşteriye yüz bakımı yapılıyor. Müşteri yüz bakımı yaptırırken, ayak masajı da yaptırabiliyor. Son olarak ise müşteri istediği taktirde kişiye özel solaryum hizmetinden de yararlanabiliyor.

 Kuaförün işletmecisi olan İbrahim Yıldız, verdikleri hizmetten müşterilerin oldukça memnun olduklarını belirterek, "Bu fikri bana hakimlik görevi yürüten bir müşterim vermişti. Ben de olumlu buldum ve uygulamaya koydum. Bu hizmetimizde saç, sakal tıraşı, ayak masajı, yüz bakımı ve kişisel solaryum bulunuyor. Ayrıca özel bölmede hazırladığımız bekleme yerinde müşterimizin arkadaşları ve yakınları sıcak bir ortamda müşterinin traş olmasını izleyebiliyor. Ayrıca müşteri istediği taktirde istediği herhangi bir filmi de izleyebiliyor" dedi.

VIP kuaför hizmetine müşterilerin oldukça ilgi gösterdiğini de dile getiren İbrahim Yıldız, müşterilerin bu hizmetlerden 25 TL'ye yararlanabildiğini ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 12:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?