6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kıskançlık krizi kanlı bitti

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİNCE BİRBİRLERİNİ BIÇAKLADILAR

Konya'da eğlenmek için gittikleri içkili bir restoranda kıskançlık yüzünden tartışan dini nikahlı çift, tartışmanın evde de sürmesi üzerine çıkan kavgada birbirlerini bıçaklayarak yaraladı.

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Kalenderhane Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 4 ay önce tuttukları evde birlikte yaşayan dini nikahlı Hicran U. (38) ile Ali Lütfi İ. (51) gece eğlenmek için içkili bir restorana gitti. Burada eğlenen ve alkol almaya başlayan çift arasında iddiaya göre kıskançlık meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çift arasında tartışma sürerken Hicran U.'nun fazla alkol almasına da kızan Ali Lütfi İ., eğlencelerini yarıda keserek eve döndü.

Evde de tartışan ikili arasında çıkan kavgada karnından bıçaklanan Hicran U, eline geçirdiği bıçakla kendisini yaralayan Ali Lütfi İ.'yi kolundan bıçakladı. Yaralı kadın daha sonra 155 Polis İmdat'ı arayarak, bıçaklandığını ihbar etti. Bunun üzerine olay yerine sevk edilen polis ekibi, evdeki incelemenin ardından olay yerine ambulans çağırdı. Karnından yaralanan Hicran U, apartmanın 7. katından sağlık görevlilerin eşliğinde asansörle aşağıya indi. Kameraları görünce yüzünü gizleyen yaralı kadın, daha sonra

yürüyerek bindiği ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kolundan yaralanan Ali Lütfi İ. de polisler tarafından aynı hastaneye götürüldü. Yapılan alkol ölçümü sonrası Hicran U.'nun 151, Ali Lütfi İ.'nin de 82 promil alkollü olduğu belirlendi.

Şüpheli olarak gözaltına alınan Ali Lütfi İ.'nin, Hicran U.'nun kend kendini bıçakladığını iddia ettiği öğrenildi. Hicran U.'nun ise bu iddianın aksine kendisini Ali Lütfi İ.'nin bıçakladığını söylediği belirtildi. Hastanedeki kontrollerin ardından taburcu edilen çift, daha sonra aynı polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİNCE BİRBİRLERİNİ BIÇAKLADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 10:44:03
Güncelleme :14 Mart 2010 Pazar 13:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?